Клічук забрав квартири у 30 родин працівників «Водоканалу»

01.06.2021

Такого зневажливого ставлення до працівників робітничих професій не дозволяв собі жоден мер

Ще в минулому скликанні міська рада виділила земельну ділянку «Чернівціводоканалу» для будівництва багатоквартирного будинку. Така практика доволі поширена і в інших містах, забудовник отримує можливість побудувати будинок, і при цьому віддає в новобудові частину квартир.

Як повідомив на сесії міськради депутат від партії «Рідне місто» Володимир Бешлей, передбачалося, що 30 сімей працівників водоканалу отримають квартири в цьому будинку. Більше того, вже була підписана угода з забудовником і оформлені усі необхідні документи.

Однак, несподівано, новий керівник «Водоканалу» Андрій Колесник, який є однокласником та одногрупником Клічука, добровільно відмовився від земельної ділянки та відповідно від 30 квартир для працівників свого комунального підприємства.

Володимир Бешлей запитав мера для чого працівників позбавляють можливості покращити житлові умови. Та виявилося, що міський голова не вважає за потрібне давати квартири саме працівникам «Водоканалу».

«Покращення житлових умов потребують працівники усі працівники комунальних підприємств, і я не вважає, що саме працівники Водоканалу повинні тут стояти у перший черзі», – заявив Роман Клічук.

Такого зверхнього та зневажливого ставлення до працівників робітничих професій, які забезпечують життєдіяльність міста, не дозволяв собі жоден мер. Звісно, що всі комунальники потребують покращення житлових умов, але в даному випадку, забудовник мав би вже приступати до робіт і невдовзі працівники «Водоканалу» заселились би в нові квартири.

«Вас чують працівники «Водоканалу», які в сніг, в дощ, в болото виконують аварійні роботи і рятують місто. І коли людей робітничих професій не вистачає, і вони доїжджають із сіл в будь яку пору доби і року, то очевидно вони заслуговую відповідного ставлення,  і вони мають стояти в пріоритеті. Люди, які віддали цій роботі 20-30 років на цьому комунальному підприємстві, заслуговують щоб вони нарешті отримали своє законне житло», – зазначив Володимир Бешлей.

Однак після цього Роман Клічук вирішив не повертатися до цього питання, а земельну ділянку у «Водоканалу», завдяки голосам з партій більшості мера, все ж забрали.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини