На місці квіткових клумб бур’ян по пояс: як команда Клічука змінює Чернівці

27.05.2021

Міська влада не спромоглася знайти кошти на квіти

Чернівці завжди славилися тим, що з приходом весни місто в прямому сенсі розквітає. Туристи відзначали, що попри жахливі дороги у місті гарні квіткові клумби вздовж доріг та на площах. Та цьогоріч на місці квіткових клумб росте трава та бур’ян по пояс, або, в кращому випадку, порожні клумби.

Так, у візитівці міста, де розпочинаються усі екскурсії для туристів, на Центральній площі, порожні клумби, як біля хреста, так і біля пам’ятника Шевченку. А на проспекті Незалежності, де після капітального ремонту дороги минулі роки на розділювальній смузі зробили гарні та акуратні клумби, росте трава та бур’ян. Відсутні і горщики з квітами у спеціальних конструкціях. Також чернівчани скаржаться, що така ситуація і в інших районах міста.

В комунальному підприємстві «Трест зеленого господарства», які мали б відповідати за озеленення та благоустрій міста, скаржаться, що міська влада не виділила на це кошти. В свою чергу команда топ-менеджерів Клічука не помічає проблему, ховаючи голову в пісок та розповідаючи в стрімах на фейсбуці про гарні перспективи та ймовірні успіхи.

Для порівняння на фото стан клумб у місті до приходу команди Клічука, у жовтні 2020 року, та сьогодні.

 В матеріалі використані фото з фейсбук-сторінки Володимира Бешлея, Максима Демко та сайту “Молодий буковинець”

Коментарі
  • Чергова команда профффесіоналів, яка взялось не за свою справу. Альтернатива?!

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини