Суд визнав винним водія Каспрука, який під Ратушею на авто збив бабусю

23.04.2021

Авто, на якому збили пенсіонерку та раніше на смерть чоловіка, зараз нова міська влада намагається продати

15 жовтня 2019 року на пішохідному переході, під міською радою, водій мера Олексія Каспрука, на службовому авто, збив 82-річну жінку. Водій рухався заднім ходом, і не переконався, що позаду нікого немає та збив стареньку, яка отримала перелом руки. Щоправда одразу після ДТП водій стверджував, що нікого не збивав, і жінка сама послизнулася та упала.

Шевченківський районний суд визнав винним водія ексмера у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1ст.286 Кримінального кодексу України і призначив йому покарання у виді штрафу в розмірі 350 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 5950 гривень, без позбавлення права керувати транспортними засобами.

Адвокат потерпілої Руслан Раздорський зазначив, що при цьому, за рішенням суду, потерпілий відшкодували моральну шкоду

«Даній особі надано належну правову допомогу та відповідно рішенням Шевченківського районного суду м. Чернівці, яке набрало законної сили, призначено відшкодування значного розміру моральної шкоди», – розповів Руслан Раздорський.

Суд ухвалив стягнути з водія на користь пенсіонерки відшкодування заподіяної моральної шкоди на суму 25000 гривень.

Авто, «Mercedes-Benz S 500», на якому збили стареньку, і на якому ще за часів мерства Миколи Федорука на Житомирщині збили на смерть людину, зараз нова міська влада виставила на аукціон і намагається продати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини