«Війна графітчиків»: журналіст поновив надпис «Мер барига» на незаконній рекламі піцерії Клічука

22.04.2021

Раніше невідомі замалювали надпис, а згодом рекламу переклеїли

Журналіст Василь Забродський знову прийшов з балончиком фарби на зупинку громадського транспорту на розі проспекту Незалежності та вулиці Небесної Сотні та поновив надпис, який він зробив у понеділок. Він написав тоді на зупинці, де була розміщена реклама піцерії Романа Клічука, «Мер барига» і пояснив свій вчинок тим, що ця зупинка є на балансі міського комунального підприємства «Реклама», а розміщує на ній рекламу незаконно фірма, яка не має жодних угод з комунальним підприємством.

«Оплачуючи рекламу баригам, він краде гроші у міського бюджету, тому що недоплачуючи комунальному підприємству, відповідно не йдуть кошти в міський бюджет. Так не повинен робити мер, так може робити барига, який все життя не сплачує податки та краде. Мер повинен дотримуватись закону і вимагати виконання закону від усіх своїх підлеглих», – зазначив Василь Забродський.

Після того як він в понеділок зробив цей надпис, вночі невідомі замалювали його чорною фарбою, а сьогодні вранці рекламу переклеїли, тож журналіст знову поновив запис.

За його словами, за 3 дні від першого допису, мер або його заступники мали змогу відповісти і сказати, що Забродський бреше чи не правий, ця реклама правильно оплачена, але ніхто цього не сказав, тому що розуміють, що реклама розміщена незаконно.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи