Возять свої ср.ки на підігрітих сидіннях джипів, а діти мерзнуть: чернівчани обурюються через вимкнене опалення в дитячих садочках

19.04.2021

В деяких садочках температура у групах лише 10 градусів

Після того як мер Роман Клічук підписав 14 квітня розпорядження про припинення опалювального сезону під час похолодання, чернівчани масово обурювались у соцмережах через не зовсім зрозумілі дії міського голови. Окрім житлових будинків припинили постачання тепла в садочки, пологові будинки та лікарні.

Депутат Володимир Бешлей (Рідне місто) на сесії вимагав негайно відновити теплопостачання в місті, і його колеги це рішення підтримали та проголосували. Але відновили його лише в кількох об’єктах соціальної сфери.

Однак сьогодні чернівчани в соцмережах скаржаться, що в групах дитячих садочків в понеділок зранку температура опустилася до 10 градусів.

«Це нормально? Температура в садочку. Возять свої ср..и на підігрітих сидіннях джипів, а діти мерзнуть. Чи може вони думають, що садочки гріються від енергії землі, чи ще якось.? На вулиці тепліше…», – написали чернівчани у групі ХЧ під фотографією термометру з садочку, який показує лише 10 градусів тепла.

Чернівчанка Наталія скаржиться, що садочок старий і через це у групі забороняють користуватися опалювальними приладами, побоюючись, що проводка може не витримати.

 «Це не жарти, це реалії конкретного садочка. Приміщення починає прогрівається тільки тоді, коли на вулиці стабільно більше +20С

Дітей у весняний період заводять до групи лише поїсти і поспати. Але… Щоб лягти спати треба на той одяг, в якому гуляли, одягнути теплу піжаму, постелити під низ плюшеву ковдру і вкритися ще двома. От так от діти вимушені мерзнути, бо навіть під тими всіма ковдрами холодно, бо воно все холоднюче і вологе. А камін включити не можна, бо садок великий, а проводка старенька», – пише черніванка Наталія.

«У садочку +15. Цікаво, ті, хто прийняв рішення про відключення теплопостачання, довго б протрималися за такої температури?», – обурюється Михайло Мелещук.

За прогнозом синоптиків найближчим часом збережеться прохолодна погода. Вночі температура буде опускатися до 3 градусів. Окрім того цей тиждень прогнозують дощовим.

Коментарі
  • А їм до підігрітої ср.ки ваші волання: владу ж захапали, а далі – хоч потоп.
    Отакі вони, горе-медики з мерії: Клічук, Зазуляк і Лесюк((((((

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини