Кадри Клічука: Колишня юристка фірми «Рома» очолить відділ у міськраді

08.04.2021

Раніше вона захищала інтереси «Єдиної альтернативи» у скандальній Чернівецькій ТВК

Новою начальницею патронатного відділу Чернівецької міської ради невдовзі може стати колишня юристка фірми «Рома» Оксана Кінащук. Про це вона зазначила у своїй декларації про доходи на сайті НАЗК.

Оксана Кінащук, як член ТВК, нещодавно відстоювала інтереси «Єдиної альтернативи» у скандальній Чернівецькій ТВК, коли Роман Клічук та його партійці усіляко зривали засідання комісії через підконтрольних людей, щоб не зареєструвати 10 нових депутатів від двох політичних сил.

Кінащук тривалий час очолювала юридичний відділ компанії «Рома» та й в політичному житті вона завжди йшли пліч-о-пліч з Клічуком.  У 2015 році вона балотувалася на виборах до міської та обласної рад від партії “Народний контроль”. Тоді за повідомленням громадянської мережі “Опора”, фірма Клічука «Рома» фінансувала встановлення дитячого майданчика на окрузі кандидатки. А у 2018 році вона разом з Клічуком стала членом партії «Самопоміч».

В декларації про доходи Кінащук вказала, що володіє квартирою у Чернівцях площею 114 кв м, гаражем, земельною ділянкою 27 кв м та має автомобіль Mitsubishi Outlander.

Минулого року Оксана Кінащук отримала 60 тисяч гривень доходу від зайняття підприємницькою діяльністю, 10,5 тисяч зарплати в ТВК. Також вона вказала, що має готівкою 78 тис грн, 11 тис доларів та 7,5 тис євро.

Нагадаємо, що керівником «Чернівціводоканалу» Роман Клічук призначив сьогодні свого однокласника та одногрупника Андрія Колесника, який до цього займався торгівлею кави та чаю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини