Клічук показує для чого рвався до влади: на сесію винесли ще один «шкурняк» альтернативщика Мороза

25.02.2021

Мер продовжує миттєво вирішувати бізнес-питання партійців «Єдиної альтернативи»

На сьогоднішню сесію Роман Клічук знову виніс шкурняк свого однопартійця по «Єдиній альтернативі» – забудовника Володимира Мороза.

Зокрема проєктом рішення передбачено затвердити товариству з обмеженою відповідальністю будівельній фірмі «Чернівціжитлобуд» проект землеустрою зі зміни цільового призначення земельної ділянки за адресою вул.Шухевича Романа,7-А, площею 0,0763га для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури.

ТОВ «Житлобуд», яке належить Володимиру Морозу, звернулося із заявою про це 4 лютого, і питання миттєво винесли на найближчу сесію.

Нагадаємо нещодавно представники правоохоронних органів проводили обшуки на підприємстві Володимира Мороза у рамках кримінального провадження за ознаками частини 3 статті 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Однопартієць Клічука підозрюється у привласненні 7 млн грн бюджетних коштів на реконструкції будівлі військового містечка. Відповідно до висновку судової будівельно-технічної експертизи, вказані підрядниками обсяги та вартість виконаних робіт частково не відповідають зазначеній сумі та перевищують її приблизно вдвічі.

Раніше Клічук на першій же сесії, де розглядались земельні питання, протягнув «шкурняк» забудовнику надавши безкоштовно, без аукціону, земельну ділянку під забудову багатоповерхівки завдавши збитків міському бюджету на суму щонайменше 10 млн грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини