У Клічука похвалилися розгоном бабусь та неприбраними від снігу тротуарами

15.02.2021

Чернівецька влада запевняє, що з 15 лютого повністю поборола стихійну торгівлю

Міська влада похвалилася, що розігнала бабусь, що торгують городиною. Відповідні фото на своїй фейсбук-сторінці виставив заступник директора ДЖКГ Сергій Обшанський. Щоправда на фото, окрім боротьби зі стихійною торгівлею видно відсутність боротьби з прибирання снігу на тротуарах, за які, майже на усіх локаціях, ніхто і не брався.

Сергій Обшанський написав, що з 15 лютого побороли торгівлю на вулицях Ентузіастів, Головній, Степана Бандери, Університетській, Шкільній, Героїв Майдану, Загулу та Бахрушина. Окрім того чиновник погрожує бабусям, які там торгували, суттєвими штрафними санкціями.

«Поліція та працівники інспекції управління благоустрою та охорони навколишнього природного середовища департаменту житлового господарства міської ради проводять превентивну діяльність, застосовують заходи реагування адміністративного характеру згідно ст.152 КУпАП (штраф до 1700 грн.) та за ст.160 КУпАП органами внутрішніх справ», – написав Обшанський

Слід зазначити, що через сильні морози торгівці у цих місцях останнім часом зникли самі, а подібні переможні реляції про поборену стихійну торгівлю вже звучали від міської влади неодноразово. Проте такі перемоги тривали не більше пари днів, після чого торгівці поверталася на свої місця, особливо з потеплінням і появою весняно-літньої городини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини