Виконуючи вказівки Клічука та Папієва, члени Чернівецької ТВК напрацювали на кримінальне провадження (відео)

12.02.2021

Центральна виборча комісія України звернулася до поліції через незаконну постанову Чернівецької ТВК

Сьогодні Центральна виборча комісія України зареєструвала 10 депутатів партій «Рідне місто» та «Команда Михайлішина».

Як ми й прогнозували, постанову Чернівецької ТВК, яку прийняли на вчорашньому таємному вечірньому засіданні в кабінеті заступника мера Василя Зазуляка, Центрвиборчком визнав незаконною. Тож спроби коаліції «ОПЗЖ» та «Єдиної альтернативи» продовжити цирк, який вони влаштовували впродовж півтора місяці в підконтрольній ТВК, повністю провалилися.

Більше того, якщо Роману Клічуку, Володимиру Морозу, Михайлу Папієву та Ігорю Спінову, в даному випадку можливо вдасться уникнути відповідальності, то керівникам та членам ТВК, які виконували злочинні накази «Єдиної альтернативи» та «ОПЗЖ», доведеться спілкуватись з поліцією у рамках кримінального провадження. Центральна виборча комісія, через грубе порушення виборчого законодавства Чернівецькою ТВК на вчорашньому засіданні, звернулася до поліції. Також ЦВК своїм рішення достроково припинила повноваження усіх членів цього складу ТВК.

Нагадаємо, журналісти неодноразово документували переписку представників «Єдиної альтернативи» та «ОПЗЖ» із заступницею голови ТВК Іриною Микичук (квота партії «ОПЗЖ»), якій давали телефоном вказівки, яким чином зривати засідання ТВК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини