ЦВК скасувала незаконну оборудку Клічука-Папієва, зареєструвала 10 депутатів та звернулася до поліції через незаконні дії Чернівецької ТВК

12.02.2021

Єдина Альтернатива та ОПЗЖ довели голову та членів ТВК до криміналу

Центральна виборча комісія України на сьогоднішньому засіданні визнала протиправною та незаконною вчорашню постанову Чернівецької ТВК прийняту у кабінеті заступника мера Василя Зазуляка. Вчора Чернівецька ТВК постановою зареєстрували наступних по списку депутатів партій «Рідне місто» та «Команда Михайлішина» через те, що 10 перших депутатів нібито не подали заяви у строк. У ЦВК зазначили, що це спростовується тими документами, які є в ЦВК, низками протоколів, а заяви отримані вчасно, тож постанову Чернівецької ТВК скасували.

Окрім того ЦВК визнала що Чернівецька ТВК допустила грубе порушення виборчого законодавства, та прийняла рішення розпустити увесь склад ТВК і звернутися у зв’язку з їх незаконними діями до поліції.

Також Центральна виборча комісія прийняла рішення зареєструвати 10 представників партій «Рідне місто» та «Команда Михайлішина» депутатами Чернівецької міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини