Ексдепутат міськради закликав Клічука повернути Чернівцям земельну ділянку, яку він вкрав у громади міста (відео)

12.02.2021

Земельну ділянку мали виставити на аукціон і заробити до 10 млн грн, але натомість мер безкоштовно передав її забудовнику

Колишній депутат міськради Андрій Романчишин, на своїй сторінці в мережі фейсбук, закликав Романа Клічука повернути земельну ділянку, яку «подарували» забудовнику, і продати її через аукціон та заробити кошти.

За приблизними підрахунками, через «шкурняк» Клічука, місто недоотримало до 10 мільйонів гривень. Враховуючи скільки проблем є в місті, це важливі і вкрай необхідні кошти. Адже щоб зекономити у Клічука вирішили відмовитися від безкоштовних сніданків для учнів молодших класів, а також збільшили вартість харчування для дітей у садочках, а точніше переклали на плечі батьків те що раніше платила міськрада.

Ексдепутат Андрій Романчишин розповів, що забудовнику замінили земельну ділянку. На вулиці Полтавській ділянка 14,5 соток також належала громаді міста і перебувала у забудовника в оренді, але він там мав право побудувати не більше 2 поверхів. Натомість йому абсолютно безкоштовно рішенням сесії «подарували» ділянку 19 соток на вулиці Сторожинецькій, на якій можна будувати 9 і 10-поверхові будинки. Орієнтовна вартість квартир в цих будинках в середньому потягне на 5 мільйонів доларів.

Оскільки Роман Клічук не «заветував» це рішення підписавши його, Андрій Романчишин закликав мера виставити таки цю ділянку на торги і заробити кошти для бюджету міста.

Вчора Роман Клічук, під час свого прямого ефіру, відповів на усі запитання, які йому задали у фейсбуці, окрім тих декількох питань, які стосувались саме цього шкурняка. Йому важко зізнатися виборцям, що на першій же сесії, він та його «альтернативна» команда, протягнули земельне питання, позбавивши бюджет міста кількох мільйонів. Зрештою, у разі нестачі коштів, завжди можна скасувати безкоштовні обіди для пільгової категорії дітей, як це зробили зі сніданками.

Відео за посиланням

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини