Тролейбусним управлінням у Чернівцях керуватиме міліціонер

10.02.2021

Топ-менеджери Клічука: новий очільник ЧТУ не має ні фахової підготовки, ні стажу

Колишнього міліціонера Петра Продана Роман Клічук призначив керувати комунальним підприємством «Чернівецьке тролейбусне управління». В офіційній інформації немає даних про погодження його кандидатури в Міністерстві інфраструктури України, як це передбачено по закону. Але щоб пройти таке погодження, потрібно мати певний рівень фахової та професійної підготовки та  стаж роботи за фахом. Звісно у міліціонера, який закінчив міліцейський ВУЗ, а останні роки працював менеджером з безпеки в «Укртелекомі», необхідних фахових знань, освіти та стажу, для того щоб очолити ЧТУ, немає. Проте Роман Клічук не зважав на такі дрібниці і видав розпорядження про призначення Петра Продана керівником ЧТУ.

Нагадаємо, що в декларації про доходи Петро Продан вказав, що володіє квартирою у Чернівцях площею 176 квадратних метрів, на дружину записаний будинок у Чернівцях площею 224 квадратних метри та кілька земельних ділянок у Чернівцях та у Мигове. Також він має автомобіль «MITSUBISHI PAJERO».

Петро Продан за минулий рік отримав 124 тисячі гривень пенсії та 226 тисяч гривень зарплати в «Укртелекомі». Ще 7,5 тисяч доларів задекларував на рахунку у банку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи