ЦВК скасувала рішення Чернівецької ТВК про реєстрацію 10 депутатів та розпустила комісію

26.01.2021

У разі якщо оновлена ТВК не зареєструє депутатами представників двох політичних сил, рішення прийме Центральна виборча комісія

Сьогодні, 26 січня, Центральна виборча комісія України прийняла рішення скасувати постанову Чернівецької ТВК від 13 січня 2021 року про реєстрацію депутатами 7 представників партії «Команда Михайлішина» та 3 партії «Рідне місто».

Натомість ЦВК прийняло рішення про дострокове припинення повноважень усіх членів та розпуск Чернівецької міської територіальної виборчої комісії. Також партіям, чиї представники входять до складу ТВК, дали один день на подачу нових членів комісії. Вони мають не пізніше 18 години 27 січня подати кандидатури для включення їх в комісію.

Нову комісію зобов’язали впродовж 5 днів зареєструвати 10 депутатів двох політичних сил.

Центральна виборча комісія зобов’язала Чернівецьку міську ТВК в п’ятиденний термін після формування нового складу ТВК повторно розглянути питання про реєстрацію 10 депутатів. У ЦВК також були ознайомлені з даними про бездіяльність та саботаж діяльності комісії представниками кількох партій, тож запевнили, що у разі повторення ситуації рішення про реєстрацію 10 депутатів буде прийнято Центральної виборчою комісією України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини