Депутат Чернівецької райради від «Європейської солідарності» розкритикував рішення своїх колег по партії з міськради

20.01.2021

Дмитро Стоян заявив, що рішення прийняте депутатами «Європейської солідарності» в міськраді було передвиборчим політичним піаром

Маловідомий депутат новоствореної Чернівецької районної ради від «Європейської солідарності» Дмитро Стоян, вирішив пропіаритись у партійному блозі «ЄС» розкритикувавши рішення міськради про допомогу малозабезпеченим чернівчанам, яке підтримали його однопартійці.

Нагадаємо тоді, за ініціативи депутата Віталія Михайлішина, Чернівецька міська рада, наприкінці листопада минулого року, прийняла рішення про виділення допомоги потребуючим чернівчанам у сумі 1 тисячі гривень. Це підтримали усі 30 присутніх в залі депутатів, в тому числі і 6 представників «Європейської солідарності» на чолі з Василем Максимюком.

Однак депутат райради Дмитро Стоян, у своєму відоблозі в мережі ютуб, заявив, що рішення його колег по «Європейській солідарності»,  про допомогу соціально незахищеним верствам населення, які опинились у скруті через коронавірусну хворобу, є політичним піаром. Тож він закликав не вірити популістам, які підтримали це рішення, і не обирати їх до влади.

Більше того, саме за підтримки новообраних депутатів «Європейської солідарності», більшість Романа Клічука, по суті скасувала ці виплати, прийнявши бюджет 2021 року, в якому не забезпечили кошти для допомоги малозабезпеченим чернівчанам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини