Депутати від партій «Команда Михайлішина» та «Рідне місто» візьмуть участь у найближчій сесії міськради

15.01.2021

Постанова про їх реєстрацію Чернівецькою ТВК дійсна

Попри те, що деякі ЗМІ сьогодні повідомили, що реєстрація Чернівецькою ТВК 3 депутатів від «Рідного міста» та 7 від «Команди Михайлішина» є недійсною, насправді постанову ТВК ніхто не скасовував і вона є дійсною.

Нагадаємо 13 січня Чернівецька ТВК прийняла рішення про реєстрацію депутатів від цих двох політичних сил. За інформацією, яку озвучив ЗМІ голова обласної виборчої комісії Микола Каспрук, ТВК прийняла рішення нібито меншою кількістю голосів ніж це передбачено.

Не зважаючи на це постанова ТВК про реєстрацію 10 депутатів від двох політичних сил досі залишається дійсною, адже її може скасувати ЦВК, або ж суд. Про це журналісту «Чернівецького променю» повідомив голова Чернівецької обласної виборчої комісії Микола Каспрук.

«Рішення є дійсне, а те що воно прийняте в законний чи незаконний спосіб визначає або суд, або Центральна виборча комісія», – повідомив Микола Каспрук

На сьогодні немає таких рішень від ЦВК чи суду, а отже депутати від двох політичних сил можуть брати участь у найближчій сесії Чернівецької міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини