Ми не можемо стояти осторонь проблем буковинців, – Іван Мунтян закликав прийняти звернення до уряду з вимогою знизити тарифи

14.01.2021

Український уряд поклав громадянам «під ялинку» суттєве підвищення тарифів на газ, електроенергію, а відповідно – і на тепло. Поки інші країни світу в умовах пандемії максимально підтримують своїх громадян, український Кабмін вирішив здерти з людей останнє.

Партія «Батьківщина» вважає підвищення тарифів необґрунтованим та несправделивим, а дії влади – знущанням над українцями. Про це під час пресконференції заявив керівник обласної організації політичної партії ВО «Батьківщина» у Чернівецькій області Іван Мунтян.

Іван Мунтян від імені фракції «Батьківщина» ініціював проведення позачергової сесії обласної ради саме з цих питань. Також було підготовлено звернення до уряду, в якому йдеться про механізми вирішення цієї проблеми.

«Ми закликаємо прийняти звернення до уряду з вимогою знизити тарифи. Я зареєстрував проєкт цього рішення. Реакції поки що немає. Але ми не можемо стояти осторонь проблем буковинців! Ми не просто критикуємо, ми пропонуємо вирішення проблеми», – зазначив Іван Мунтян.

Влада маніпулює, коли говорить про необхідність підвищення тарифів, адже газ до підземних сховищ закачували влітку за втричі нижчою ціною. План дій по зниженню тарифів полягає в тому, щоб газ українцям продавали за тією ціною, за якою держава його закупила. Тобто втричі нижче, ніж зараз. Ресурси для такої стратегії є, – це газ власного видобутку, перекриття корупційних дірок в бюджеті та припинення виведення «Нафтогазом» грошей за кордон і покарання винних.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи