Роман Клічук збрехав, що тітушки, які напали на поліцейського під ТВК, не пов’язані з «Єдиною альтернативою» та «Тигром» (документи)

14.12.2020

Журналісти продовжують викривати брехню новообраного мера Романа Клічука

Днями під час прямої трансляції у мережі фейсбук Роман Клічук заявив, що блокування будівлі ТВК тітушками не пов’язане, ні з «Єдиною альтернативою», ні з охоронною фірмою «Тигр».

«Молодиків з Тигру ніхто на ТВК не запрошував. З чого ви взяли, що це були «тигри»? З чого ви взяли, що їх туди запрошували?», – заявив Роман Клічук.

Та як з’ясувалося, Роман Клічук вже вкотре ввів чернівчан в оману. Журналіст Василь Забродський оприлюднив документи поліцейського розслідування, які доводять причетність тітушок і до «Єдиної альтернативи» і до охоронної фірми «Тигр». Зокрема напад на керівника Шевченківського райвідділу поліції скоїв Іван Кубайчук. За словами журналіста Кубайчук отримував дозвіл на зброю як охоронець «Тигру», окрім того він є на фото на фейсбук-сторінці охоронної фірми «Тигр», а також він був спостерігачем на виборах мера саме від партії Романа Клічука «Єдина Альтернатива».

Із документів зазначається, що представник «Єдиної альтернативи» поводився неадекватно, нецензурно висловлювався, штовхав та шарпав за одяг працівників поліції.

«Кубайчук І.В., перебуваючи в громадському місці поводив себе неадекватно, висловлювався нецензурно, на неодноразові зауваження працівників поліції та прохання припинити порушувати громадський порядок, не реагував, протягував руки до працівників, штовхав та шарпав за одяг, у зв’язку з чим останнього було затримано та доставлено до Шевченківського відділу поліції для складання протоколу про адміністративне правопорушення передбачене статтею 185 Кодексу України про адміністративні правопорушення (злісна непокора законні вимозі працівника поліції)», – йдеться у документах розслідування.

«І хоч як не відхрещувався наш мер від цих тітуханів, я публікую документи, які доводять участь в цих подіях охоронця фірми «ТИГР». Рапорти працівників поліції, де чітко вказано, що новообраний депутат обласної ради від «Єдиної альтернативи» Андрій Пуздряк, керуючи тітуханами, вчинював хуліганські дії під ТВК.

Затриманий за шарпання начальника районного віддділу поліції Кубайчук Іван Васильович, виявився не просто охоронцем фірми «ТИГР». Дозвіл на травматичну зброю він отримував,  саме як працівник охоронної фірми «ТИГР». І «вишенька на тортик»: цей самий Кубайчук Іван Васильович є  офіційним спостерігачем від партії «Єдина Альтернатива» на виборах мера. Роман Васильович, для чого було брехати?», – написав на фейсбук-сторінці Василь Забродський.

Нагадаємо раніше Роман Клічук заперечував, що постійно ходить з охороною. Зрештою після численних доказів визнав наявність тілоохоронців, але вигадав про якусь міфічну загрозу. Потім Клічук заперечував, що саме його охоронці блокували Олексія Каспрука, який прийшов до нього на дебати. Також він відхрещувався від тітушок під стінами ТВК, які разом з новообраною депутаткою від «Єдиної альтернативи» Мариною Кирилюк блокували потрапляння до ТВК кандидатів від інших партій. Згодом Клічук заявив, що це були не тітушки, а члени його команди. Тепер новообраний мер вкотре нахабно бреше чернівчанам та відхрещується від озброєних тітушок під ТВК, якими керували новообрані депутати «Альтернативи» Андрій Пуздряк та Василь Зазуляк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини