Журналісту, який опублікував деталі блокування ТВК тітушками «Єдиної альтернативи», почали погрожувати

08.12.2020

Погрози надходять від працівників охоронної агенції «Тигр», які були задіяні у блокуванні ТВК

Після того як журналіст Василь Забродський оприлюднив на своїй фейсбук-сторінці інформацію про деталі блокування ТВК озброєними молодиками «Єдиної Альтернативи», йому стали надходити погрози в коментарях від працівників охоронної агенції «Тигр».

Зокрема Сергій Малиновський, у якого у фейсбук-профілі зазначено, що він працює в охоронній агенції «Тигр», почав погрожувати Василю Забродському.

«Як тільки розмістив інформацію про Зазуляка, «Тигр» і «Альтернативу», на сторінку завітало з два десятки ботів із Клічуківськоі ботоферми, і почали гадити. Певно запитання до правоохоронців які я ставлю, таки мають якийсь результат, якщо Клічук з однопартійцями в будь-який спосіб намагаються «заблокувати» розповсюдження інформації. А коли зачистка ботоферми проведена мною завершилась, почались прямі погрози. Певно цей хлопчина, працівник «ТИГРу», теж там в ТВК був? Може навіть озброєний і затриманий?

Тому бачу необхідність відповісти всім цим шлеперам одночасно.

Синки, я вас всіх маю на увазі! Вбити мене можна, залякати – НІ! Я затятий, чим більше тиск – тим більша віддача!

Я про таких,  як ви, шакалів писав і писатиму далі. І про господарів ваших політичних так само! До с..ки мені ваше політМММ!», – написав у відповідь на погрози Василь Забродський.

Нагадаємо, що в четвер, партія «Єдина Альтернатива» привела під стіни ТВК близько 50 озброєних тітушок, які заблокували приміщення ТВК, побили ветерана АТО та керівника Шевченківського відділу поліції.

В офіційному коментарі поліція  приховала інформацію про те, що молодики, які блокували ТВК, були озброєні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини