Після програшу Каспрука мер Дніпра вимагає повернути машину швидкої, яку подарував Чернівцям

27.11.2020

Подароване авто швидкої виявилось лише піар-акцією «Пропозиції» напередодні виборів

У розпал першої хвилі коронавірусу, наприкінці березня, мер Дніпра Борис Філатов подарував Чернівцям машину швидкої медичної допомоги.

«Як би нам не було важко зараз, але є ті, кому важче. Так, Дніпро – сильний і гордий. Місто, яке завжди допомагає іншим», – написав тоді Філатов.

На сайті Дніпровської міськради написали, що наразі у Дніпрі достатня кількість автомобілів швидкої для забезпечення невідкладної допомоги.

«Дніпро подарував Чернівцям автомобіль швидкої допомоги. Це машина класу «В», укомплектована обладнанням за світовими стандартами. Допомогти Чернівцям, де зараз найбільша в Україні кількість коронавірусних хворих, – ініціатива міського голови Дніпра Бориса Філатова», – йшлося в офіційному повідомленні.

Нагадаємо,  Борис Філатов та Олексій Каспрук представляють партію «Пропозиція». І очевидно, таким чином один із лідерів партії вирішив підтримати свого колегу.

Проте вибори Каспрук з тріском програв, зайнявши третє місце. Більше того він єдиний з усіх діючих мерів України, який навіть не потрапив у другий тур. І от 27 листопада у міську раду Чернівців з Дніпра надійшов лист з вимогою повернути той самий автомобіль «Форд». І це попри те, що зараз ситуація з коронавірусом у Чернівцях значно важча, ніж у березні. Більше того, виявляється, що і Філатов, і Каспрук знали, що машину не дарують, а передають у тимчасове користування, як значиться зараз в офіційних документах.  Проте у ЗМІ обидві сторони розповідали про щедрий подарунок і підтримку мерів, який виявився всього лиш виборчою піар-акцією Каспрука-Філатова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини