Департамент соцзахисту оприлюднив зразок заяви для отримання чернівчанами допомоги у сумі 1000 гривень

26.11.2020

Підтримку малозабезпечених чернівчан у період коронокризи ініціював на сесії Віталій Михайлішин

У понеділок на сесії Чернівецької міської ради, депутати одноголосно підтримали соціальну ініціативу Віталія Михайлішина, який запропонував підтримати містян, які опинилися у скруті через епідемію коронавірусу. Проект рішення передбачає виплату по 1000 гривень пенсіонерам та малозабезпеченим чернівчанам, які потребують допомоги.

У департаменті праці та соціального захисту населення Чернівецької міської ради пояснили хто може отримати допомогу, які документи для цього потрібно мати та де їх прийматимуть. Наразі вже розроблено процедуру та розпочато формування списків.

Аби отримати матеріальну допомогу, чернівчанам потрібно підготувати невеликий пакет документів: копію паспорту (1,2,11стор.), копію ідентифікаційного коду, а також номер рахунку.

Прийом документів буде у департаменті соцзахисту за адресою Героїв Майдану 176, а також  у приміщеннях колишніх районних управлінь соцзахисту.

Окрім того, до усіх документів також потрібно додати заяву, зразок якої вже розроблений. У заяві необхідно вказати свої дані, а також відмітити один із пунктів під яку категорію для отримання допомоги потрапляє заявник (особи, які досягли пенсійного віку, втрата джерел доходу у період карантину, безробіття, необхідність лікування членів родини).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини