Депутати міськради підтримали звернення підприємців «Калинівського ринку» про скасування карантину вихідного дня

23.11.2020

Проект рішення на розгляд сесії вніс депутат Віталій Михайлішин

Сьогодні на сесії міськради підприємці «Калинівського ринку» звернулися до депутатів з проханням підтримати їх звернення у вищі органи влади про скасування карантину вихідного дня. Підприємці зазначають, що саме , в суботу неділю у них основний дохід та торгівля, вони залишаються без коштів, але в той же час від них вимагають платити податки і усі платежі.

Депутат міськради Віталій Михайлішин відреагував на звернення підприємців та підготував проект рішення, який внесли на розгляд сесії. Згідно запропонованого проекту депутати підтримали звернення підприємців та направили його до Президента України, Верховної ради та Кабміну.

Також Віталій Михайлішин запропонував на комунальних ринках, МТК «Калинівський ринок» та МКП «Газкомплектприлад», на період карантину вихідного дня, не нараховувати плату за користування торговельними місцями.

Даний проект рішення підтримали більшістю голосів.

Окрім того підприємці «Калинівського ринку» зазначають, що вони не працюють у вихідні, але продовжують сплачувати єдиний податок. Тож вони звернулися з проханням щодо відміни єдиного податку на грудень і січень, оскільки розуміють, що найближчим часом очікує більш жорсткий карантин або продовження карантину вихідного дня.

Депутати прийняли рішення створити комісію щодо вивчення цього питання. До неї увійдуть підприємці, депутати, а також представники податкової та фінуправління.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини