Віталій Михайлішин запросив Романа Клічука на дебати

12.11.2020

Михайлішин запропонував провести дебати 27 листопада

Сьогодні ТВК оголосила результати першого туру виборів на посаду Чернівецького міського голови, згідно яких у другий тур вийшли Віталій Михайлішин та Роман Клічук.

Віталій Михайлішин на своїй фейсбук-сторінці звернувся до Романа Клічука та запросив його на дебати.  Враховуючи, що другий тур відбудеться 29 листопада, Віталій Михайлішин запропонував провести дебати 27 листопада у студії Суспільного телебачення або на будь-якому іншому телевізійному майданчику із відповідними технічними можливостями.

«Романе Васильовичу, Чернівці – місто відкритих і щирих людей, які заслуговують на чесні відповіді щодо майбутнього нашого міста. Наші люди – не загроза, навпаки – опора і підтримка.

Двері міської ради для них завжди відкриті. Засідання сесій можна дивитися онлайн.

У Чернівцях немає кого боятися. Говорю це вам як людина, яка по-справжньому знає, що таке народний гнів і народна любов.

Тому прошу вас: не ховайтеся за спинами охоронців чи у віртуальному світі із завченими питаннями та відповідями.

Давайте зустрінемося віч-на-віч, аби відповісти на найгостріші запитання, які допоможуть чернівчанам визначитися – яким буде місто у найближчі 5 років.

Так, це виклик на дебати. Пропоную провести їх 27 листопада. Майданчиком може бути студія Суспільного телебачення або будь – який інший телевізійний майданчик із відповідними технічними можливостями.

Адже професійних журналістів у нашому місті достатньо.

Чекаю вашої відповіді. Чернівчанам важливо почути і побачити тих, кому варто довірити наше місто», – написав Віталій Михайлішин.

Нагадаємо, у першому турі Роман Клічук запросив своїх опонентів на дебати на телеканал «Чернівці», а на вході виставив свою охорону, яка не пускала інших кандидатів в студію. Охоронці виштовхали кандидата на посаду мера Олексія Каспрука. В цей же час у прямому ефірі повідомили, що на дебати до Клічука ніхто не прийшов.

Раніше Роман Клічук не прийшов на дебати на телеканалі «Суспільне Буковина» заявивши, що йому не підходить формат, звинуватив чернівецьких журналістів у заангажованості та вимагав ведучим дебатів київського журналіста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини