У Чернівцях кандидат в депутати, образившись, що його не обрали, забрав бруківку, якою обіцяв викласти доріжку

12.11.2020

Не зробили доріжку разом

Кандидат в депутати Чернівецької міської ради, який під час виборчої кампанії пообіцяв чернівчанам вистелити бруківкою доріжку, забрав будівельні матеріали, оскільки дізнався, що мешканці не підтримали і він отримав лише кілька голосів. Про це повідомив на свої сторінці в мережі фейсбук депутат міськради Андрій Романчишин.

«Перед самими виборами, в четвер-п’ятницю-суботу тут проводилися роботи. Як казали мешканці Воробкевича, 17, хотіли їх цим купити. Отже, ця суміш, яка завезена даним кандидатом, поребрики, які були встановлені. Саме в суботу все це робилося», – розповів Романчишин.

За словами депутата доріжки підготували для вистелення бруківки, кандидат привіз піддони з бруківкою. Але після виборів, обурившись результатом, кандидат цю бруківку забрав,але люди сховали один піддон у підвалі. Щоправда згодом кандидат і його забрав.

«Даний кандидат прийшов з претензіями після виборів, що з вашого будинку проголосувало лише 3 людини тому я це робити не буду, навіщо ви цю суміш розсипали, я мав все це забирати, це коштувало мені грошей, почав нібито їм рахувати скільки це коштує», – розповів депутат міськради.

За словами Андрія Романчишина це  приклад кандидатського «рагулізму» і тепер можна зрозуміти для чого вони йшли на вибори.

Як стало відомо з власних джерел, мова йде про кандидата в депутати міськради від партії «Слуга народу» Владислава Пруського.

Фото: molbuk.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини