Клічук визнав, що збрехав чернівчанам про своїх охоронців та розповів чого боїться

12.11.2020

Лідер «Єдиної Альтернативи»  повірив у фейк про «кримінальний світ Чернівців», який запустив його ж штаб

Кандидат в мери Роман Клічук змушений був визнати, що вводив в оману чернівчан заявами про те, що кремезні молодики, які супроводжують його на вулицях, на прямих ефірах і на зустрічах з виборцями – це не його охоронці. Про це лідер «Єдиної Альтернативи» розповів під час прямого ефіру в мережі фейсбук.

Нагадаємо, що чернівчани скаржились, що Роман Клічук «боїться своїх же виборців» і на зустрічі з людьми приїжджає у супроводі кількох охоронців. Згодом його неодноразово бачили у місті з щонайменше трьома бодігардами. Також охорона Клічука виштовхала з телеканалу Чернівці Олексія Каспрука, який прийшов на запрошення самого ж лідера «Альтернативи». Приватну охорону свого лідера використовувала і «Єдина Альтернатива» під час незаконного блокування приміщення ТВК.

Проте не зважаючи на численні фото та відео, Роман Клічук продовжував відхрещувався від власної охорони. Він заявив, що штовханину з Олексієм Каспруком влаштувала охорона телеканалу, що згодом спростував директор ТРК «Чернівці». Також Клічук заявляв, що ТВК блокували не тітушки, а члени його команди.

«Телеканал говорить що це моя охорона? Звідки телеканал знає? Це стояли члени команди, які мене підтримували. Це скоріше всього воно і було. Команда одна, є ж, вони присутні і підтримували мене на тому виступі», – повідомив Роман Клічук,  коментуючи блокування телеканалу своїми охоронцями.

Проте під тиском громади Роман Клічук вчора у прямому ефірі визнав, що кремезні молодики – це його охоронці. На думку лідера «Єдиної Альтернативи» йому щось загрожує, тому він змушений ходити всюди з охоронцями.

«Я пішовши у політику, я знав і розумів, які виклики йдуть для мене. Я розумію, що я вступив у боротьбу із серйозними групами людей, які є сильними не тільки в політиці, а й так само і в кримінальному світі. Повірте мені, що це я роблю не просто так. У мене є на те підстави. Є речі, які не можу тут озвучувати в ефірі. Але це була така рекомендація підстрахуватися. Тому я так і роблю. Я дуже рідко ходжу з охороною зараз», – розповів Клічук.

Схоже, що Роман Клічук або передивився бойовиків про буремні 90-ті роки, або ж злякався власних фейків, які поширює його штаб про кримінальний світ Чернівців. Адже насправді у Ратуші уживались політичні опоненти різної величини і жоден кандидат ще не наймав охорону.

Політикам постійно погрожують у соцмережах і якщо після кожного коментаря від пенсіонерки у мережі Фейсбук наймати охорону, в сесійній залі міськради може банально не вистачити місця.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи