Брудні технології конкурентів: у Чернівцях зафіксували провокації проти Віталія Михайлішина

06.11.2020

Невідомі розміщували рекламу, яку викрали напередодні «дня тиші»

Невідомі особи спробували розмістити рекламу Віталія Михайлішина на декількох скрол-системах комунального підприємства «Реклама». Але коли працівників спитали, за чиєю вказівкою вони розміщують рекламу, вони втекли.

У партії «Команда Михайлішина» переконані, що це провокація опонентів, адже вони не замовляли дану рекламу  і жодних договорів з МКП «Реклама» не заключали.

«Це робиться в провокаційних цілях для того,  щоб показати що Віталій Михайлішин робить якісь незаконні дії», – зазначив кандидат в депутати від партії «Команда Михайлішина» Ростислав Білик.

Як розповів керівник МКП «Реклама» Василь Забродський,  до незаконного розміщення реклами причетний колишній керівник цього підприємства Тарас Унгурян.

«Колишні працівники підприємства під керівництвом колишнього директора, почали виставляти рекламу Михайлішина, яку не замовляли і не проплачували. Яка мета була? Швидше все це була спроба провокації. Завтра би всі ЗМІ гуділи по те,  що комунальне підприємство  використовується адмінресурсом. Але ми зупинили цю провокацію», – зазначив Василь Забродський.

Також у партії «Команда Михайлішина» розповіли, що напередодні «дня тиші» невідомі викрали кілька рекламних конструкцій їх політичної сили, про що є відповідне звернення у поліцію. У партії очікували, що провокації з їх викраденою рекламою використають у день тиші чи безпосередньо у день виборів. Проте опоненти використали її пізніше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини