Тітушки «Єдиної Альтернативи» показали як «новий» мер буде поводитись з чернівчанами, – Святослав Вишинський

30.10.2020

Неприхований тиск на журналістів і використання силового ресурсу для залякування опонентів. Нові методи «нових альтернативних облич»

Журналіст Святослав Вишинський у авторській програмі «Репліка» на телеканалі «Чернівецький промінь» розповів про сутички, які організували охоронці Романа Клічука під стінами Чернівецької ТВК.

«Біля Чернівецької ТВК відбулися сутички. Тітушки «Альтернативи» не допустили спостерігачів на засідання виборчої комісії. На відео видно, що дії кремезних хлопців у масках направляє і координує Марина Кирилюк, яка вже стала депутатом. Вона особисто не пропустила діючого депутата обласної ради Віталія Ткачука, який є учасником виборчого процесу.

Ткачук заявляє, що на ряді дільниць вибори сфальсифіковані і вимагає чесного перерархунку. Але партію «Альтернатива» перерахунок не влаштовує. Тітушки «Альтернативи» заблокували вхід до ТВК і не пускали всередину представників інших партій. Здавалось би, чому? Чому загорілись шапки на головах альтернативних кандидатів, які вже оголосили себе переможцями виборів?

Хлопці, що в бандитський спосіб заблокували роботу ТВК – ви можете їх упізнати. Це охорона Клічука. Це ті самі особи, що не пустили Каспрука на дебати. Ті самі, яких Роман Клічук і керівник його виборчого штабу згодом назвали охороною телеканалу «Чернівці». Але як відомо, ТРК «Чернівці» не має охорони. І навіть якби вона була – охорона телеканалу не блокувала би роботу виборчої комісії під керівництвом новообраного депутата від «Єдиної Альтернативи».

На наших очах повторюється ситуація в Мукачево 2004 року, коли долю виборів вирішували не виборці, не працівники комісій, а місцеві кримінальні авторитети. Тоді в Закарпатті також вилучали з дільниць спостерігачів і депутатів, і за широкими спинами братків голоси рахували так як треба – переписували цифри, перекладали бюлетені. Нахабно крали вибір у мешканців.

Все це ми спостерігаємо в Чернівцях сьогодні. Неприхований тиск бандитів на журналістів і працівників комісій, неприховане використання силового ресурсу для залякування опонентів. То от вона яка, «Єдина альтернатива»!

Але я радий, що все це відбувається сьогодні. Що все це чернівчани можуть побачити вже зараз і зробити висновки поки не пізно. Бо ці люди вже стали депутатами, але їм цього мало: тепер вони хочуть крісло для нового – свого мера. І вони всім показали як новий мер буде поводитись з нами».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини