«Єдина альтернатива», за допомогою тітушок, заблокувала вхід до ТВК: поліція склала протокол

28.10.2020

Сьогодні ввечері під стінами ТВК стався конфлікт між представниками двох партій. Представники партії «За майбутнє» намагалися потрапити на засідання комісії ТВК та вхід заблокували тітушки. Невідомі молодики кремезної статури, якими керувала кандидат в депутати від партії «Єдина Альтернатива» Марина Кирилюк, почали виштовхувати кандидатів від інших партій. При цьому представниця «Єдиної Альтернативи» розповідала тітушкам кого пропускати, а кого ні на свій розсуд. Також серед молодиків журналісти розпізнали охоронців Клічука, які в п’ятницю заблокували вхід Олексію Каспруку на телеканал “Чернівці”, щоб він не потрапив на дебати

Поліція відреагувала на такі дії представників “Єдиної Альтернативи” і склала адміністративні протоколи.

Кандидати в депутати від однієї з політичних партій не допускали своїх опонентів для участі в засіданні ТВК. Між учасниками інциденту стався конфлікт. Поліцейські миттєво відреагували на правопорушення.

Правоохоронці склали два протоколи за статтею 212-24 (Перешкоджання здійсненню виборчого права або права брати участь у референдумі, або діяльності суб’єкта виборчого процесу, процесу референдуму) Кодексу України про адміністративні правопорушення, – повідомили у Відділі комунікації поліції Чернівецької області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи