Завтра у Чернівцях розпочинають опалювальний сезон

21.10.2020

В першу чергу опалення подадуть до дитячих садочків та лікарень

У Чернівцях з завтрашнього дня розпочинають опалювальний сезон. Розпорядження про це підписав секретар Чернівецької міськради Василь Продан.

В першу чергу опалення подадуть до закладів охорони здоров’я та дошкільних закладів освіти. Згодом тепло подадуть і в житлові будинки, а з початком навчального процесу і до шкіл.

Аби запустити тепло у помешкання чернівчан потрібно буде декілька днів, але тепловики обіцяють це зробити якомога швидше.

«Треба починати цей процес зараз, поки ще тепло, тому що наступний тиждень це буде суттєве похолодання», – зазначив секретар міськради.

Вирішили і частково питання заборгованості «Чернівцітеплокомуненерго» перед «Чернівцігазом». Заборгованість перед газовиками була близько 30 мільйонів гривень.

«Домовились, що ми сплачуємо частину, 5 мільйонів гривень, і починаємо опалювальний сезон, а решта ми проводимо реструктуризацію», – зазначив Василь Продан.

Також на виконкомі ухвалили рішення виділити 1,6 млн грн на погашення заборгованості по зарплаті перед працівниками «Чернівцітеплокомуненерго».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини