Василь Продан розповів коли у Чернівцях розпочнеться опалювальний сезон

19.10.2020

Також зараз вирішують питання із заборгованістю перед «Чернівцігазом» та працівниками «Теплокомуненерго»

У Чернівцях усі котельні міста готові до опалювального сезону. На цьому тижні розпочнуть процес запуску котелень. Про це в прямому ефірі на телеканалі «Суспільне Буковина» розповів секретар Чернівецької міської ради Василь Продан.

Для початку опалювального сезону потрібно щоб три доби середньодобова температура була нижче 8 градусів. Проте наразі хоч і прохолодно, але вже з середи синоптики прогнозують, що стовпчики термометрів піднімуться до 20 градусів тепла.

«Треба звичайно вмикати опалення і на цьому тижні ми процес почнемо. Середа, четвер, п’ятниця очікується до 20 градусів тепла. Тому не є ефективним включити сьогодні опалення. Цей процес ми починаємо, тому що це не одноденний процес, це кожна котельня, їх 91 в місті, з них 4 великих і всі решта менші. Тепло запускаємо, думаю, що за тиждень все місто буде з теплом», – зазначив Василь Продан.

Окрім того секретар міськради розповів, що вирішили вже проблему із заборгованістю перед «Чернівцігазом».

«Що стосується заборгованістю перед «Чернівцігазом». Сьогодні спілкувався з Віктором Гордою, намітили план, як будемо виходити з цієї ситуації, тому буквально день-два ми приймемо рішення, яке задовольнить і «Теплокомуненерго» і чернівчан і «Чернівцігаз», – наголосив Василь Продан

Також зараз активно вирішують проблему із заборгованістю по зарплаті перед працівниками «Чернівцітеплокомуненерго». На попередньому виконкомі вже частину коштів на зарплати знайшли і буквально протягом 3-7 днів це питання вирішать і працівники будуть з зарплатою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини