Рішення про введення червоної зони у Чернівцях може пошкодити ситуації, а не покращити її, – Василь Продан

16.10.2020

Секретар міськради розповів про те, які карантинні обмеження будуть запроваджувати у Чернівцях

Секретар Чернівецької міської ради Василь Продан вважає рішення Державної комісії з ТЕБ та НС про введення у Чернівцях червоної зони необґрунтованим, враховуючи що різкого збільшення кількості захворівших на Ковід у Чернівцях не спостерігається. На його думку, карантинні обмеження можуть лише зашкодити.

«Ті обмеження, які будуть пропонуватися з понеділка, до прикладу, обмежити роботу магазинів, в тому числі продуктових, призведе до того, що знову люди, щоб закупити продукти, будуть створювати черги в магазинах. І тільки може пошкодити ситуації, а не покращити її.

Відповідно, рішення, які буде приймати Державна комісія з ТЕБ та НС, ми будемо уважно розглядати. Рішення по карантинним обмеженням будуть прийматися або міською радою, або виконавчим комітетом», – розповів секретар міськради

Також Василь Продан повідомив, що на сьогоднішній день школи не закриватимуть, хоча з понеділка планували відправити школярів на канікули. Але про це повідомлять додатково.

Загалом, рішення про введеня червоної зони Василь Продан вважає політично мотивованим і пов’язане з виборами.

«Чітко бачу, що рішення і політично мотивоване і пов’язане з виборами і дещо центральна влада хоче нас залякати, для того, щоб на вибори прийшло менше людей. Я думаю, це точно нікого не залякає і не зупинить, і вибори відбудуться вчасно і чернівчани прийдуть  і проголосують так, як вважають за правильне», – підсумував Василь Продан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини