Клічук злякався прийти на дебати з Каспруком, – політолог

11.10.2020

Політичний експерт зазначив, що якщо політик не готовий до публічності – він не заслуговує представницької посади

Вчора на телеканалі Суспільне Буковина відбулися дебати кандидатів на посаду міського голови. На прямий ефір були запрошені Роман Клічук, Олексій Каспрук, Галина Жук та Сергій Качмарський.  Проте Роман Клічук у студії не з’явився, а згодом записав відео в якому заявив, що його не влаштовував формат дебатів.

Це виглядало так, ніби він побоявся вийти на дебати з Каспруком, хоча перед цим звинувачував ексмера у нечесній грі проти нього і прямий шанс дати гідну відповідь не використав. Про це в мережі фейсбук написав політолог Михайло Шморгун.

«Виглядало так, що він боїться Каспрука. Може це не правда, але так виглядало зі сторони.

Це мерська кампанія. Говорячи боксерською термінологією ,- в цьому бою можна виграти тільки нокаутом. Коли боксер не виходить в ринг ,хоча перед тим на прес-конференції обіцяв зрівняти суперника з землею – це виглядає дуже некрасиво і неправильно. Це справедлива, а не надумана причина для критики. Якщо політик не готовий до публічності – він не заслуговує представницької посади», – зазначив політолог.

Окрім того, на думку політичного експерта, відмова Романа Клічука від дебатів, була неетичним випадом у бік журналістів.

«Я також не розумію, причину відмови . Фактично – це був не зовсім етичний випад в бік місцевої команди “Суспільного”, яких я вважаю єдиними чесними і неупередженими журналістами в регіоні. Якщо не на “Суспільному” то де?», – написав Михайло Шморгун.

Михайло Шморгун переконаний, що Клічук не збирається йти на жодні дебати і ця помилка може коштувати йому виходу у другий тур.

«Далі, шановний Роман Васильович запрошує на “командні ” дебати з запрошенням “незалежного журналіста”. І тут я чітко зрозумів,що на жодні дебати Він не має наміру йти . В області просто немає “незалежних” журналістів , окрім журналістів “Суспільного”, до яких Клічук іти відмовився. Так вибори не виграються . Це помилка, яка може коштувати йому виходу в другий тур», – підсумував політолог.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини