Розпочали ремонт Руської від вулиці Сагайдачного до Центральної площі

10.10.2020

На цій ділянці за три тижні повністю замінять асфальтне покриття

Вчора розпочався поточний ремонт вулиці Руської на ділянці від вулиці Сагайдачного до Центральної площі. Про це повідомив секретар міськради Василь Продан.

Нагадаємо нещодавно завершили капітальний ремонт попередньої ділянки від вулиці Зеленої до вулиці Сагайдачного і тепер приступили до ремонту останньої ділянки у напрямку центру міста.

«Продовжуємо роботи на вулиці Руській, зараз проводимо фрезерування дороги, знімаємо старий шар асфальту, потім будемо піднімати люки, мінятимемо на нові, і будемо стелити новий шар асфальту», – розповів Василь Продан.

Директор Департаменту ЖКГ Володимр Бешлей у коментарі «Чернівецькому променю» повідомив, що ремонт проводить компанія «ШБУ-77», яка виграла тендер на проведення робіт. Ремонт будуть намагатись зробити якомога швидше і для цього підрядник буде працювати і вночі.

«Попередньо, за умов гарної погоди, ми плануємо виконати ремонт цієї ділянки за три тижні. Зараз вже знімають старий шар асфальту, потім будуть піднімати люки і замінювати на нові, і це трохи затягнеться в часі, адже їх на цій ділянці дуже багато. Після цього встелять новий асфальт», – повідомив Володимир Бешлей.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини