Доплати медикам та страхування освітян: Віталій Михайлішин запропонував зміни до бюджету

08.10.2020

Сьогодні під час сесії Чернівецької міської ради депутат Віталій Михайлішин запропонував підтримати чернівецьких медиків та освітян.

Зокрема він вніс пропозицію на наступну сесію міськради підготувати рішення про доплати працівникам медичним закладів, які працюють з хворими на COVID-19.

Подібні виплати вже були навесні, але згодом їх припинили, коли захворювання на коронавірус пішли на спад. Але зараз, коли по суті пішла друга хвиля пандемії, медики знову потребують допомоги.

«Наскільки це важливо і наскільки це потрібно кожен з нас розуміє, тому ми не можемо чекати поки держава допоможе, а ми маємо самі допомогти людям, які зараз в такій складній ситуації. Тому прошу доручити фінуправлінню на найближче сесію підготувати рішення про зміни до бюджету і закласти в ньому матеріальне стимулювання медичних та інших працівників закладів охорони здоров’я за роботу з хворими на COVID-19», – зазначив Віталій Михайлішин.

Також Віталій Михайлішин запропонував підтримати і чернівецьких освітян.

Вже три тижні як поновили роботу шкіл та дитячих садочків. І тому Віталій Михайлішин переконаний, що ми маємо забезпечити страхування працівників освіти від ризиків пов’язаних із COVID-19.

Депутати одноголосно підтримали ці пропозиції і тепер фінансове управління має на найближчу сесію винести зміни до бюджету по цим питанням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини