Віталій Михайлішин допоміг провести реконструкцію амбулаторії у мікрорайоні Роша

30.09.2020

До кінця 2020 року поліклініку переобладнають під інклюзивні вимоги, а серед планів на 2021 рік – придбати автомобіль

Центр первинної медико-санітарної допомоги на мікрорайоні «Роша» у Чернівцях, цього року відзначив своє 15-річчя і приміщення амбулаторії потребувало вже ремонту. Адже не зважаючи, що амбулаторія розташована на околиці міста, вона обслуговує більш ніж 9 тисяч чернівчан, які підписали декларації із лікарями медичної установи.

Цього року в амбулаторії таки провели ремонт і тепер приміщення суттєво змінилось.

«Завдяки допомозі депутатів міськради Віталія Михайлішина та Валерія Найдиша у нас поміняли вікна, підлогу, зробили дах, фасад, косметичний ремонт. Тож тепер людям приємніше приходити у світлі та охайні коридори та кабінети.

Але саме головне, закупили ліжка для денного стаціонару. У нас багато пенсіонерів і їм важко за потрібною процедурою їхати у центр міста. А завдяки тому, що у нас є денний стаціонар, люди роблять в умовах стаціонару фізпроцедури, маніпуляції, отримують лікування і перебувають під наглядом медиків», – розповідає завідувачка Амбулаторією №2 Центру первинної медико-санітарної допомоги «Роша» Людмила Коноплянко.

У лікарняних коридорах зустріли і дев’ятикласника Дмитра Каменюка. Юнак каже, що «записаний тут з народження».

«Ми сюди звертаємося доволі часто, якщо є якісь проблеми. Тут хороші медики, вони дуже гарно ставляться до кожного пацієнта. І чудово, що зараз амбулаторія має значно ліпший вигляд, стала більш охайнішою та світлішою», – розповідає Дмитро.

Депутат міськради Віталій Михайлішин підкреслив високий рівень медиків амбулаторії, адже за його словами він зустрічав багато людей цього мікрорайону, які дякують медикам і радіють, що можуть тепер лікуватись у гарних умовах.

«Це гарний приклад співпраці депутатського корпусу, депутата цього мікрорайону, міської влади. Зроблений ремонт, поміняли дах, підлогу, вікна, закупили обладнання. До кінця 2020 року поліклініку переобладнають під інклюзивні вимоги.  Наша задача, як міської влади, зробити все можливе, щоб лікарям було комфортно і зручно надавати медичну допомогу. Якісне забезпечення медицини це найголовніше, бо це життя людей», – наголосив Віталій Михайлішин

Окрім того медики звернулись до депутата з проханням посприяти у забезпеченні амбулаторії новим службовим автомобілем, адже мікрорайон дуже великий, і лежачі хворі, літні люди, які не можуть дістатись до амбулаторії, тож часто лікарям доводиться пішки йти до пацієнтів.

Віталій Михайлішин почув прохання медиків і запевнив, що зробить усе можливе аби в наступному році придбати для медичної установи авто.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи