У Чернівцях відкрили сучасний багатофункціональний спортивний майданчик

25.09.2020

Учні школи та усі діти мікрорайону зможуть займатись на майданчику баскетболом та волейболом

У Чернівцях сьогодні на території школи №25, що на вулиці Івана Мазепи, відкрили новий сучасний багатофункціональний спортивний майданчик, на якому діти зможуть займатись баскетболом та волейболом.

Це вже другий спортивний об’єкт на території школи. Минулого року тут відкрили сучасний футбольний стадіон. Все це стало можливим завдяки спільним зусиллям громади мікрорайону та депутата міськради Віталія Михайлішина, які ініціювали будівництво спортивних споруд через «бюджет участі». На черзі завершальна стадія цього  масштабного проєкту. Наступного року мають збудувати бігові доріжки зі спеціальним покриттям, поставити вуличні тренажери та облаштувати на усьому спортивному комплексі освітлення, щоб діти могли займатись і у вечірній час.

Депутат міської ради Віталій Михайлішин, який завітав на урочисте відкриття, зазначив, що він докладе максимум зусиль, щоб це був не єдиний спортивний комплекс такого рівня у Чернівцях, адже є потреба в таких сучасних майданчиках в усіх школах міста.

«Я дуже хочу і мрію про те, щоб біля кожної школи в нашому місті були такі гарні багатофункціональні стадіони, і я переконаний, що так воно і буде», – зазначив Віталій Михайлішин.

Учні від відкриття майданчику такого рівня у захваті, адже якщо раніше займатись баскетболом на вулиці можна було лише на асфальті, то новий майданчик обладнаний спеціальним покриттям, яке знижує ризик травмування.

Появою такого майданчику задоволені і педагоги школи, які вже планують відкриття секцій баскетболу та волейболу. Більше того до них вже звертаються дитячо-юнацькі спортивні школи з проханням надати можливість також використовувати для занять стадіон школи.

Віталій Михайлішин завітав на свято не з порожніми руками і подарував дітям баскетбольні м’ячі, одним з яких і зіграли перший баскетбольний матч на новому майданчику між збірною школи та збірною випускників минулих років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини