Конференція Чернівецької обласної організації партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ» висунула кандидатів на місцеві вибори

25.09.2020

19 вересня відбулася конференція Чернівецької обласної організації партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ», на якій були висунуті кандидати у депутати місцевих рад та кандидати на посади голів міських, сільських та селищних рад Чернівецької області, затверджено передвиборну програму.

У зв’язку з тим, що Чернівці знаходиться у «червоній зоні», конференція пройшла на території Кузьмінського лісництва з дотриманням усіх карантинних норм.

Список кандидатів до Чернівецької міської ради очолив голова Чернівецької обласної організації партії «Опозиційна платформа – За життя» Володимир Кедь.

Першим номером до Чернівецької обласної ради став Михайло Жар.

Щодо кандидата на мера Чернівців, то партія вирішила не висувати свою кандидатуру, а підтримати Віталія Михайлішина.

Як зазначив у своєму виступі голова Чернівецької регіональної організації ОП-ЗЖ, народний депутат Михайло Папієв, команда, яка йде на вибори, йде перемагати, щоб зробити Буковину краєм, в якому комфортно жити, є робота і вирішуються проблеми людей.

«Серед наших кандидатів – справжні професіонали своєї справи, серед яких і медичні працівники, і спортсмени, і бізнесмени. Україні та Чернівецькій області зокрема сьогодні потрібні професійно підготовлені люди, які розуміють, як вивести країну з кризи, які люблять свій край і готові для нього працювати. Вірю, що спільними зусиллями нашої команди Буковина стане краєм, який розвивається і де хочеться жити!» – підкреслив Михайло Папієв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини