На вулиці Салтикова-Щедріна відкрили сучасний дитячий майданчик

20.09.2020

Ініціаторами виступили депутати міськради Анатолій Чесанов та Віталій Михайлішин 

У Чернівцях на вулиці Салтикова-Щедріна з’явився новий сучасний дитячий майданчик.

За словами Анатолія Чесанова до нього звернулись мешканці вулиці, які зібрали підписи з проханням посприяти встановленню дитячої ігрової зони. І, не зважаючи на певні труднощі, бюрократичні паперові процедури,  сьогодні майданчик нарешті вдалося відкрити.

На урочисте відкриття  прийшли діти з батьками. І поки дітки із захопленням каталися на нових гойдалках та гірках, батьки з вдячністю розповідали, що дуже задоволені, що тепер в їхньому мікрорайоні з’явився сучасний ігровий майданчик. Бо тепер їм не потрібно ламати голову – куди вийти на прогулянку з дітьми.

Звісно, що діти не залишилась без свята та подарунків.

Віталій Михайлішин додав, що за часів його керування містом йому вдалося встановити у Чернівцях 105 дитячих майданчиків. На жаль, у подальшому цю ініціативу, важливу для розвитку дітей, можновладці у таких масштабах не реалізовували. А потреба у  майданчиках є – на цьому наголошують батьки під час кожної зустрічі. Більшість – зношені, застарілі і не надто безпечні.

«Звісно, добре, коли до таких ініціатив долучаються благодійники. Ми і в подальшому будемо підтримувати встановлення у Чернівцях сучасних дитячих майданчиків з гойдалками, гірками та цікавими атракціонами. Але окрім цього ми передбачаємо будівництво нових майданчиків у програмі «Комфортне місто» та у «Бюджеті ініціатив чернівчан»,  аби  у кожному дворі дітки мали де з користю  провести час», – зазначив Віталій Михайлішин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи