200 мільйонів гривень: Верховна рада проголосувала за надання коштів на ремонт Хотинської

17.09.2020

Тендер на ремонт вулиці виграла відома будівельно-дорожня компанія ТОВ «ПБС»

Верховна рада сьогодні проголосувала за виділення коштів на капітальний ремонт вулиці Хотинської у Чернівцях. Про це на своїй сторінці в мережі фейсбук написала народний депутат Олена Лис.

«Кошти на вулицю Хотинську виділено! 255 голосів підтримки.

Верховна Рада України у другому читанні проголосувала за Проект Закону 3991 про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік»( щодо автомобільних доріг загального користування та відновлення аварійних мостових споруд)», – написала Олена Лис.

Тепер законопроект має підписати президент України Володимир Зеленський.

Тендер на ремонт вулиці виграла відома будівельно-дорожня компанія ТОВ «ПБС», яка запропонувала ціну 206 030 011 грн.

Як повідомив директор Департаменту ЖКГ Володимир Бешлей,з вівторка, 22 вересня, Департамент вже зможе підписати договір з ТОВ «ПБС» на ремонт вулиці, але напередодні зустрінуться з підрядником щоб узгодити графік виконання робіт на вулиці, зокрема які роботи будуть проведені вже цього року.

Нагадаємо, що за ці кошти планують капітально відремонтувати майже 5 кілометрів дорожнього покриття на вулиці Хотинській. До переліку робіт, які будуть виконані, входить заміна водопровідної, каналізаційної і зливової мереж, влаштування світлофорних об’єктів, тротуарів та повна заміна асфальтного покриття.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини