У Чернівцях нагородили найкращих комунальників

14.09.2020

Найкращим працівникам ЖКГ, які забезпечують життєдіяльність Чернівців, подяки та нагороди вручили заступник міського голови Дмитро Сірман та депутат міської ради Віталій Михайлішин

Вже десятки років Чернівецька міська рада проводить конкурс на кращого двірника, слюсаря-сантехніка, електрика, людей, які забезпечують життєдіяльність нашого міста. Саме від них залежить добробут, комфорт наших чернівчан.

«Ми нагородили кращих у кожному напрямку. І будемо продовжувати це роботи. Це гарна можливість зустрітися з людьми, поспілкуватися, дізнатися, які проблеми є на підприємстві», – зазначив Віталій Михайлішин.

Не звиклі до уваги з боку влади комунальники були приємно здивовані відзнакам.

«Я не думав, що нашу працю можуть так відзначити. Я був здивований, чесно вам скажу. Рідко хто про нас згадує», – розповідав слюсар-сантехнік КЖРЕП №4 Василь Новак.

Директорка КЖРЕП №17 Лариса Шербул теж каже, що часто люди цих професій залишаються без уваги. Тому такі нагороди та подяки – це неабиякий стимул у їхній роботі.

«Треба чергувати у неділю – значить ідем в неділю. Треба ж виходити й у суботу, на вихідні – зимою, наприклад, робити посипку. Дякую відповідальним депутатам міськради за взаєморозуміння і звичайно Віталію Михайлішину. Бо ми із ним спілкуємося та співпрацюємо дуже давно – ще з 12-го року», – розповіла вона.

Віталій Михайлішин запевнив, що він буде і надалі підтримувати комунальників – адже від їхньої роботи залежить комфорт і настрій усіх чернівчан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини