На Хотинській відремонтують міжбудинкові проїзди

14.09.2020

Жителі вулиці Хотинської звернулися до депутата Чернівецької міськради Віталія Михайлішина аби він допоміг провести ремонт на їхній вулиці у співфінансуванні – за кошти мешканців ОСББ  та міського бюджету.

До цього кілька років жителі вулиці Хотинська просили владу відремонтувати розбитий міжбудинковий проїзд, яким ні проїхати, ні пройти.

«Чотири роки боремось з інстанціями, вже пройшли все можливе. Але все застопорилося із-зв відсутності фінансування. Тоді ми вирішили зробити ремонт самі. Мешканці зібрали певний обсяг коштів», – розповідає голова ОСББ Руслан Ліцкан.

Для ремонту жителі Хотинської на зібрані кошти закупили матеріали та бруківку. Проте коштів не вистачило, а влада не допомогла чернівчанам навіть на умовах співфінансування.

Тепер, після звернення до Михайлішина, нарешті, на вулиці Хотинській відремонтують міжбудинковий проїзд, там з’являться нова бруківка і бордюри.

«30% чи 40% зібрали мешканці ОСББ ну і решту коштів потрібно щоб виділила влада. З вашим контролем, з вашою допомогою, все 100% буде зроблено якісно і вже на багато років», – висловив сподівання депутат на зустрічі з жителями Хотинської.

За словами директора департамента ЖКГ міськради Володимира Бешлея зараз два головні завдання – підтримати ініціативу громади і виконати ремонтні роботи у найкоротший термін.

«Ми зараз проводимо тендер, визначаємо підрядника, який буде виконувати ремонт цього міжбудинкового проїзду. Думаю, що реально в місячний термін відремонтувати цей великий міжбудинковий проїзд», – зазначив Володиир Бешлей.

З ремонту міжбудинкових проїздів почнеться оновлення цієї частини Чернівців. Адже у мікрорайоні чекають на ремонт однієї із транспортних артерій міста – самої вулиці Хотинської. Для початку робіт уже все готове.

«Сьогодні робиться якісно вулиця Кармелюка, зроблена частково вулиця Руська і будемо продовжувати в цьому напрямку. Адже це дуже важливо: робити дороги та міжбудинкові проїзди у місті. Ми не зупиняємося, будемо продовжувати це робити», – сказав Михайлішин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи