Віталій Михайлішин: Ми повинні забезпечити для дітей повноцінний навчальний процес із дотриманням усіх санітарних норм

10.09.2020

У Чернівцях під стінами ОДА відбулася акція протесту щодо скасування у Чернівцях дистанційного навчання у школах

Нагадаємо, що після того, як Чернівці потрапили до «червоної зони» у місті, на вимогу центральної влади, у місті змушені були закрити школи та дитячі садочки. Більше того навчання 1 вересня розпочали дистанційно. Та не всі батьки можуть залишатися вдома з малечою, а також забезпечити дітей необхідними для онлайн навчання гаджетами. Тож обурені люди вийшли на протест.

Підтримати чернівчан прийшов і депутат міськради Віталій Михайлішин, який послідовно виступає за відновлення навчання у школах.

Віталій Михайлішин розповів, що напердодні у його дочки був день народження, їй виповнилось 6 рочків і  вона пішла у перший клас, і одне із її бажань було піти у школу.

«Сьогодні на мітингу я побачив десятки людей – матерів, батьків, вчителів, бабусь, які хочуть, аби діти нарешті пішли до школи.

І вони мають на це право. Гарантоване Конституцією право на освіту! Лишатись осторонь цієї проблеми я не буду! Тому сьогодні за моїм дорученням міська рада підготувала позов до суду щодо скасування «червоної зони» для Чернівців та відновлення навчального процесу в школах і садочках.

Ми повинні згуртуватись, аби захистити наших директорів та вчителів від тиску і забезпечити для дітей повноцінний навчальний процес із дотриманням усіх санітарних норм», – зазначив Віталій Михайлішин.

Нагадаємо, що Чернівецька міська рада подасть до суду на Кабінет міністрів з вимогою скасувати карантинні обмеження. За словами в.о. міського голови Василя Продана, на найближчій сесії розглянуть питання про відновлення занять у школах міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини