Чернівчани заслуговують на комфортні та якісні дороги, – Володимир Бешлей

08.09.2020

У Чернівцях планують капітально відремонтувати майже два десятки доріг

Про це у програмі «Діалоги» на телеканалі «Чернівецький промінь» розповів директор Департаменту ЖКГ Володимир Бешлей.

За словами керівника ДЖКГ, наразі триває капітальний ремонт вулиць Кармелюка та Бетховена, окрім цього проводять тендери на ремонт вулиць Хотинської та Рівненської. Також у планах ремонт вулиць великого об’їзного кільця.

«Чернівчани заслуговують на комфортні та якісні дороги. Ми зараз ставимо за завдання відремонтувати дороги великого об’їзного кільця. Ми вже оголосили тендер на капітальний ремонт вулиць Чернишевського, Київської, Заставнянської, Зарожанської та Сторожинецької», – зазначив Володимир Бешлей

Окрім вказаних вулиць вже виготовляється проектно-кошторинса документація або проводяться тендери на ремонт інших стратегічно важливих вулиць міста. Зокрема планують відремонтувати дороги в Садгорі, вулицю Руську від вулиці Сагайданчного до Центральної площі, вулицю Степана Бандери біля Чернівецької ОДА.

Також планують відремонтувати спуск біля ринку Центрального на Героїв Майдану. По цій ділянці вже розробили документацію і на тендері невдовзі визначиться підрядник.

Відремонтують капітально і вулицю Шевченка від вулиці Головної до вулиці Кордуби та вулицю Гагаріна в районі пивзаводу. По ним також оголошені тендера.

«Ми зі свого боку, Деператаменту ЖКГ, зробили все належне – документація розроблена, тендери вже пішли. Звичайно, головне це фінансовий ресурс. Міськрада вже прийняла рішення запозичити 150 млн грн. для реалізації цих дорожніх проектів. Якщо кошти дадуть, то нам під силу і в цьому році це зробити. Якщо ні, то нічого страшного, почекаємо до наступного року, але вже з весни, лиш буде погода, вже одразу можна буде притупати по цих об’єктах до робіт», – наголосив директор ДЖКГ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини