Каспрук знову ввів в оману чернівчан: комісія не знайшла порушень під час ремонту проспекту Незалежності

07.09.2020

Директор Департаменту ЖКГ Володимир Бешлей розповів про результати службового розслідування, яке ініціював ексмер Олексій Каспрук

Як тільки суд визнав розпорядження міського голови Олексія Каспрука незаконним та поновив на посаді директора Департаменту ЖКГ Володимира Бешлея, вже наступного дня мер, під надуманим приводом, призначив службове розслідування та відсторонив Бешлея з посади на два місяці.

Не зважаючи на те, що комісія складалась з лояльних до ексмера людей, а сам Олексій Каспрук заявляв ледь не про мільйоні зловживання, жодних порушень знайти їм не вдалось, тож 15 серпня Володимир Бешлей повернувся до виконання своїх обов’язків. Про це керівник ДЖКГ розповів у програмі «Діалоги»  на телеканалі «Чернівецький промінь».

«Працювала комісія з лояльних до міського голови чиновників. Працювали, шукали, перевіряли, як ми ремонтували проспект Незалежності і ніяких порушень не знайшли», – зазначив Бешлей.

Разом з тим керівник ДЖКГ шкодує, що в розпал сезону втратили два місяці, адже роботу організувати у цей час ексмер так і не зміг.

«Я був відсторонений від роботи, в той же час міський голова не організував ремонтні роботи на різних об’єктах, не замовлена проєктно-кошторисна документація. Просто був згаяний час, не мій, а згаяний час для громади, тому що в цей час нічого не робилось в місті.

В той же час ми зараз все надолужуємо, ми активно працюємо над розробкою проектно-кошторисних документації, почали ремонтні роботи на декількох важливих стратегічних об’єктах нашого міста, і в ці дні, що лишились до зими, намагаємося максимально відремонтувати дороги в місті», – розповів чиновник.

Джерело: «Чернівецький промінь»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини