Ремонт Хотинської: Голос, ЄС, Батьківщина та ОПЗЖ не проголосували у Верховній раді за виділення коштів

03.09.2020

Проєкт «за основу» підтримали 240 депутатів, а за два тижні мають проголосувати «в цілому»

Сьогодні у Верховній раді відбулось голосування «за основу» проєкту виділення 200 млн грн на ремонт вулиці Хотинської у Чернівцях. Рішення підтримали 240 депутатів, а за два тижні відбудеться голосування «в цілому».

Виділення коштів на ремонт однієї із основних дорожніх артерій міста Чернівці не підтримали фракції «Європейська солідарність», «Голос», Батьківщина» та «ОПЗЖ».
«За» проголосували 218 депутатів фракції «Слуга народу», 8 – депутатська група “Партія “За майбутнє”, 8 – депутатська група “ДОВІРА”, 4 – позафракційні, 1 – «Європейська солідарність» та 1 – «Батьківщина». З повним списком поіменного голосування можна ознайомитись тут.

Нагадаємо, що за виділені кошти планують капітально відремонтувати майже 5 кілометрів дорожнього покриття на вулиці Хотинській. До переліку робіт, які будуть виконані, входить заміна водопровідної, каналізаційної і зливової мереж, влаштування світлофорних об’єктів, тротуарів та повна заміна асфальтного покриття.

Наразі оголошений тендер і бажання взятися за ремонт важливої дорожньої артерії міста заявили дві потужні дорожньо-будівельні компанії ТОВ «ШБУ-77» та ТОВ «ПБС». Переможця мають оголосити після аукціону до середини вересня. Стартова вартість робіт – 211 332 464 гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини