На тендері визначили компанії, які ремонтуватимуть вулицю Хотинську

01.09.2020

Департамент житлово-комунального господарства Чернівецької міської ради оголосив міжнародний тендер на капітальний ремонт вулиці Хотинської, згідно якого планують капітально відремонтувати майже 5 кілометрів дорожнього покриття на цій вулиці. До переліку робіт, які будуть виконані входить заміна водопровідної, каналізаційної і зливової мереж, влаштування світлофорних об’єктів, тротуарів та повна заміна асфальтного покриття.

Бажання взятися за ремонт важливої для держави та міста дорожньої артерії заявили дві потужні дорожно-будівельні компанії ТОВ «ШБУ-77» та ТОВ «ПБС». Про це на своїй сторінці в мережі Фейсбук повідомив керівник ДЖКГ Володимир Бешлей.

Наразі триває перевірка поданих документів та заявлених технічних і виробничих потужностей. Після цього відбудеться аукціон де визначать переможця. Стартова вартість робіт – 211 332 464 гривень.

«Завдяки активній позиції у парламенті народного депутата Олени Лис та небайдужості до проблеми голови обласного осередку партії Слуга Народу Віталія Другановського, постійному контролю з боку Голови Укравтодор Олександра Курбакова впевнений, що фінансування буде забезпечене з боку держави в повному обсязі. За це їм велика подяка від громади міста.

Незалежно від результатів конкурсу, досвід та репутація цих підрядних організацій забезпечать високу якість виконання робіт на цій важливій артерії Чернівців», – зазначив Володимир Бешлей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини