Телеведучий розкритикував погрози влади запровадити новий карантин

18.08.2020

В авторській програмі «Репліка» на телеканалі «Чернівецький промінь» Святослав Вишинський розкритикував погрози влади запровадити нові жорсткі обмеження у зв’язку з другою хвилею коронавірусу.

Телеведучий переконаний, що масштаб епідемії перебільшено.

«Згідно даних Держстату, смертність від грипу в Україні удвічі вища, ніж від коронавірусу. А на Буковині, в епіцентрі так званої «епідемії», загальна смертність за півроку зменшилась на 7,5%, порівняно з 2019 роком», — додає автор програми.

На думку Вишинського, влада зумисно поширює паніку:

«Я не вірю владі. Тому що люди у владі закривали парки і поливали хлоркою автомобільні дороги. А тепер залякують другою хвилею і погрожують удруге закрити область на карантин. Людей як баранів змусили носити маски, рукавички, пластикові екрани, довели державу до абсурду, залякавши застудою».

Нагадаємо, нещодавно головний санітарний лікар України Віктор Ляшко заявив, що у зв’язку з другою хвилею COVID-19 можуть перенести місцеві вибори.

У свою чергу, школи та університети готують до переходу на дистанційне навчання. А в разі віднесення окремих територій до так званої «червоної зони», там можуть скасувати залізничне та автобусне сполучення.

Нещодавно в «червону зону» небезпеки потрапили обласні центри Луцьк, Харків і Тернопіль. Однак місцева влада відмовилась зупиняти транспорт та вводити додаткові обмеження в містах.

Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків різко розкритикував дії Міністерства охорони здоров’я: «Вони там в Києві сидять й всяку фігню пишуть. Як би вони там не ділили нас на зони, що б вони там не робили — дурню там всяку приймають — діти йдуть до шкіл та садочків 1 вересня. Ми взагалі повинні запускати життя, інакше дійдемо до того, що люди не матимуть копійки в кишені».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини