У Чернівцях відновлять соціальний проїзний

10.08.2020

Соціально незахищені верстви населення зможуть безкоштовно користуватись громадським транспортом у непікові години

Вже найближчим часом у Чернівцях планують відновити пільгові перевезення у громадському транспорті, які були скасовані через карантинні обмеження та режим спецперевезень. Про це в ефірі програми «Діалоги» на телеканалі «Чернівецький промінь» повідомив секретар Чернівецької міської ради Василь Продан.

«Основна задача по транспорту, яка зараз стоїть, і перед виконкомом, і перед мною, як керівником міста – це відновити пільгові перевезення. Це те чого дуже потребують чернівчани, особливо соціально незахищені верстви населення. Тому найближчим часом ми будемо приймати рішення про те як це відновити», – заявив Василь Продан.

Окрім того посадовець заявив, що в планах міськради повернути у Чернівцях соціальні проїзні, які діяли в місті за часів керування Віталія Михайлішина, а згодом були скасовані Каспруком.

Нагадаємо тоді, найбільш незахищені верстви населення мали можливість їхати безкоштовно у маршрутках з 10 до 15 години по соціальним проїзним. І хоча спроби відновити такі проїзні депутати приймали ще в 2017 році, коли зобов’язували виконком та міського голову повернути їх, але Каспрук проігнорував вимоги депутатів.

«Треба обов’язково відновлювати і звичайні перевезення пільгових категорій населення і ще додатково вводити в маршрутках соціальний проїзний щоб люди могли з 10 до 15 години, не в час пік, безкоштовно їздити маршрутним транспортом», – зазначив Василь Продан.

Джерело: “Чернівецький промінь”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини