Руську відкрили на місяць раніше ніж обіцяв Каспрук (відео)

02.08.2020

Відсторонений за бездіяльність ексмер планував відкрити вулицю до 1 вересня

Вчора на вулиці Руській вкладали фінальний шар асфальту, а сьогодні вже відкрили рух транспорту по одній із головних транспортних артерій міста.

Відсторонений за бездіяльність Олексій Каспрук анонсував відкриття руху вулицею з 1 вересня. Та після усунення з посади мера вдалось активізувати роботи, і відкрити рух Руською на місяць раніше від запланованого терміну. Про це на своїй сторінці в мережі фейсбук повідомив секретар міськради Василь Продан.

За словами посадовця досягти цілей швидше на цілий місяць  стало можливим завдяки праці, відповідальності і постійному контролю виконання робіт.

«Кожен чернівчанин, особливо водії і пасажири, останні декілька місяців, відчували вплив вулиці Руської на зручність пересування усією територією міста. Під час її перекриття затори та перевантаження інших міських доріг різко збільшилось.

Сьогодні рух вулицею Руська відновлено! Раніше на місяць від запланованого. Ми ставили на меті не просто відновити сполучення. Не менш важливими були якість виконання робіт та комфорт для чернівчан.

Досвід минулих двох тижнів доводить, що досягти цілей, навіть швидше на цілий місяць, можливо завдяки праці, відповідальності і постійному контролю виконання робіт.

Продовжуємо працювати над відновленням руху на перехресті вулиць Руської та Л.Кобилиці. Триватимуть також роботи з впорядкування прилеглої території та освітлення ділянки де проводились ремонтні роботи.

Натхненні результатами, працюємо!», – написав Василь Продан

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини