У Чернівцях почали наводити лад: демонтують незаконну рекламу та кіоски

28.07.2020

Нагадаємо, 22 липня, на проспекті Незалежності, серед ночі, одна із львівських фірм вирішила встановити два нові білборди, хоча дозволу на це не мали.

Один білборд вони все ж встигли встановити, а коли встановлювали другий приїхав секретар міськради Василь Продан, який викликав поліцію та заборонив незаконне встановлення рекламних конструкцій на розділовій смузі проспекту.

Сьогодні це питання розглянули на виконавчому комітеті Чернівецької міської ради. Юридичний відділ зазначив, що рекламщики порушили законодавство про рекламу, про правила благоустрою і без отримання відповідного дозволу встановлювали білборди.

Відтак виконком прийняв рішення дати доручення ДМБК, ДЖКГ та юридичному відділу підготувати на наступний виконком проєкт рішення щодо демонтажу самочинно встановлених рекламних об’єктів, – пише «Чернівецький промінь».

Також на виконком прийняв рішення про демонтаж 14 кіосків у Чернівцях, що встановлені без жодних дозвільних документів. Мова йде про тимчасові споруди, пересувні тимчасові споруди, малі архітектурні форми та літні торгові майданчики, що розміщені у Чернівцях незаконно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини