Василь Продан в ефірі ТВА розповів як депутати «заважали» Каспруку працювати

24.07.2020

Після рішення Верховного суду України про відсторонення з посади міського голови Олексія Каспрука, роботи з ремонту доріг та на інших об’єктах в місті активізувалися.

В ефірі програми «Постфактум» на телеканалі ТВА, секретар Чернівецької міської ради Василь Продан пояснив чому ці роботи не виконували в авральному темпі раніше та спростував інформацію, яку регулярно поширюють в команді Каспрука, про те, що депутати, нібито, заважали працювати міському голові.

На думку секретаря міськради, темпи робіт залежать від можливості керівника міста організувати робочий процес.

«Депутати приймають рішення. В кінці року приймається бюджет на наступний рік де виділяються гроші, на дороги, школи, садочки, тротуари, стадіони та інші об’єкти. І з цього моменту вже не депутати роблять ці роботи.

Роботу керівників департаментів та управлінь організовують не депутати, а безпосередньо міський голова. І від того як він може організувати ці роботи, так вони і рухаються.

Якщо керівник міста бачить, що не рухаються роботи по вулиці Руській, значить треба вийти на об’єкт, треба викликати керівника департаменту, треба викликати підрядника і подивитись, чому не робиться», – зазначив Василь Продан

Джерело: “Чернівецький промінь”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини